Exterieur

Naast interieur is ook exterieur iets waar Custom Parts Meedendorp voor ingezet kan worden. Zo is het interieur van een woning of pand erg belangrijk, maar ook het uiterlijk van de buitenkant doet er toe. Voor de buitenkant, het exterieur, kunt u ook terecht bij Custom Parts Meedendorp.

 

Exterieur om uw huis
Onder exterieur vallen zaken als  hekwerken, omheiningen, trapleuningen etc. Naast de binnenkant van uw huis, wilt u ook dat de buitenkant geheel naar uw eigen smaak is. Vaak worden materialen als hout, staal, kunststof en aluminium in zowel het interieur als exterieur van een pand verwerkt.

Hierin kan Custom Parts Meedendorp u helpen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om ook het exterieur van uw woning naar uw wens te maken en adviseren u daar ook in. Vervolgens zullen wij uw persoonlijke wensen omzetten in een mooi eindproduct waar u trots op bent.

INFORMATIE AANVRAGEN

Ja, ik wil graag ook zo’n mooi interieur! Informeer mij over de diverse mogelijkheden:

Voorbeelden exterieur gemaakt door Custom Parts Meedendorp
Een aantal voorbeelden van exterieur dat door Custom Parts Meedendorp is gecreëerd, is te zien in onderstaande projecten. Zo ziet u trapleuningen van staal en hout en divers hekwerk in verschillende stijlen en uitvoeringen. Maar ook schoorsteenkappen die speciaal ontworpen en gemaakt is door de wens van een klant. Op deze manier ziet u wat er allemaal mogelijk is bij Custom Parts Meedendorp.

Maar ook voor diverse ideeën voor uw tuin staan wij voor u klaar. Wilt u een bepaald hekwerk of poort om uw huis of tuin heen hebben? Dit kunnen wij voor u realiseren. Maar ook tuinmeubilair met staal, hout, aluminium, RVS en kunststof maken wij graag voor u. Om u een beter beeld te geven wat wij allemaal kunnen verwezenlijken, verwijzen we u graag door naar onze projecten.

Heeft u ook een specifieke wens of idee voor exterieur of interieur? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden!

 

 

INFORMATIE AANVRAGEN

Ja, ik wil graag ook zo’n mooi interieur! Informeer mij over de diverse mogelijkheden: